ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
μην αφήσης τίποτα κρυφό Στην Εκκλησία του Θεού να πας να γονατίσης, μπρός στην εικόνα του Χριστού να κλάψης να θρηνήσεις κι ύστερα στον Πνευματικό πιστά ξομολογήσου και μην αφήσης τίποτα κρυφό μεσ’ στην ψυχή σου=Να πάνε τουλάχιστον οι άνθρωποι σε έναν Πνευματικό να εξομολογηθούν, να φύγη η δαιμονική επίδραση, για να μπορούν να σκέφτωνται λιγάκι. Τώρα δεν μπορούν ούτε να σκεφθούν από την δαιμονική επίδραση. Η μετάνοια, η εξομολόγηση κόβει το δικαίωμα του διαβόλου.leave nothing hidden In the Church of God to go to kneel, forth in Christ's image to cry to mourn and then Spiritual faithfully CONFESS YOUR SINS leave nothing hidden "in your soul = To go at least people in a spiritual confess to flee demon effect, in order to skeftontai then. Now they can not even think of demonic influence. Repentance, confession cuts the right of the devil.πρέπει να ακουστεί η φωνή της Ορθοδοξίας σε όλο κόσμο, και μετά να δείτε τον αντιχριστο

Tuesday, November 24, 2015

MY POINT OF VIEW

MY POINT OF VIEW

Οι Ορθόδοξοι στα τροπάριά μας μιλάμε για αμαρτία και ζητούμε το έλεος του Θεού, ενώ οι δυτικοί και η δυτικοποιημένη θρησκευτικότητα αρέσκονται στα "τραγουδάκια" που είναι εμποτισμένα στην αυτοδικαίωση.
Τα παιδιά της LUCIFER διατήρηση, η λέξη "LUCIFER" σημαίνει "ΦΩΣ στον ΚΟΜΙΣΤΉ", έτσι ώστε η Masons είναι τα "παιδιά του φωτός" ή, στην πραγματικότητα, "τα παιδιά των LUCIFER".
Οι Εβραίοι έχουν σχεδόν όλες τις πηγές των μέσων ενημέρωσης και τον έλεγχο όλων των πολιτικών που θέτει κάθε Αμερικανό ξεκάθαρα κάτω από το ζυγό του παγκόσμιου ιουδαϊσμού. Μέσα από τον οικονομικό έλεγχο; οι Εβραίοι έχουν χρησιμοποιήσει τις ΗΠΑ να επισκιάσουν το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα
«Αιρετικόν άνθρωπον μετά μίαν και δευτέραν νουθεσίαν παραιτού» (Απ. Παύλος Τίτ. Γ10). Οι Ορθόδοξοι όμως επιμένουμε να μετέχουμε συνεχώς σε συναθροίσεις αιρετικών Και βέβαια υπάρχουν οι Αποστολικοί κανόνες που ορίζουν ότι επιβάλλεται να μην έχομε πνευματική επαφή μαζί τους, για όποιον τυχόν δεν κατάλαβε τα προηγούμενα αποσπάσματα των Γραφών
Oταν θα εμφανισθεί ο τελικός Αντίχριστος θα πει: «Εγώ είμαι ο Ιμάμης (που αναμένουν οι Μουσουλμάνοι), εγώ είμαι ο πέμπτος Βούδας (για τους Βουδιστές), εγώ είμαι ο Χριστός (που περιμένουν οι Χριστιανοί), εγώ αυτός που περιμένουν οι Ιαχωβάδες, εγώ είμαι ο Μεσσίας των Εβραίων»!
Στους 5 αιώνες που πέρασαν από το Λούθηρο μέχρι σήμερα, η Ορθόδοξη Εκκλησία δικαιώθηκε. Ο Προτεσταντισμός κατακερματίστηκε σε χιλιάδες διαφορετικές, και συχνά αντίθετες (δογματικά) μεταξύ τους, ομάδες. Κι όμως, η κάθε ομάδα, επιμένει ότι δεν ξεφεύγει από το δόγμα τής Αγίας Γραφής, και ότι δέχεται μόνο ό,τι λέει η Αγία Γραφή, τίποτα λιγότερο, και τίποτα περισσότερο.
Οι Πεντηκοστιανοί τής "Ελευθέρας", ψευδώς διδάσκουν, ότι η ΄΄αρπαγή΄΄ τών Χριστιανών θα γίνει πριν από την έλευση τού Αντιχρίστου, και συνεπώς αφήνει τους ανθρώπους απροετοίμαστους, ώστε οι σκληρές εκείνες ημέρες, να τους βρουν σε έκπληξη, ακόμα και να τους οδηγήσει να δεχθούν τον Αντίχριστο αντί τού Κυρίου Ιησού Χριστού, καθώς θα περιμένουν τον Κύριο, και όχι τον άνομο.
ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ! Αν κάποιος το λέει αυτό, το λέει από μόνος του, χωρίς να μπορεί να το αποδείξει από την Αγία Γραφή. Μα τότε, δεν δέχεται μόνο την Αγία Γραφή όπως υποστηρίζει, αλλά και κάτι δικό του: Το ότι πρέπει να δέχεται μόνο ό,τι γράφει η Αγία Γραφή.
Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι η ομοφυλοφιλία κληρονομείται αλλά αντίθετα σημαντικό ρόλο παίζει η οικογενειακή αγωγή και οι πρώιμες σχέσεις του παιδιού με άτομα που το φροντίζουν. Η ομοφυλοφιλία σαν σεξουαλική πράξη είναι σοβαρή αμαρτία για τη χριστιανική ηθική και αποδοκιμάζεται από το Ευαγγέλιο και την εκκλησία.

No comments:

Post a Comment